Шкаф Martina

Шкаф Martina

Цена
65.00 лв
Намалена цена
65.00 лв
Цена
75.00 лв
Изчерпано
Единична цена
за 

Шкаф Martina 

Изработен от дърво

Височна 70 см.

25/25 см широчина/дълбочина