Доставка, връщане или замяна

Доставка

​Доставката е безплатна до офис на Спиди за поръчки над 140 лева за цялата страна.

Цена за доставка до офис на Спиди:

До 3 кг. - 3,35 лева с ДДС

До 6 кг. - 4,78 лева с ДДС

До 10 кг. - 5,90 лева с ДДС

 

Цена за доставка до адрес със Спиди:

До 3 кг. - 5,60 лева с ДДС

До 6 кг. - 8,46 лева с ДДС

До 10 кг. - 10,41 лева с ДДС

Нашата стока е разнообразна по тегло и обем, но най-тежкият ни артикул не надвишава 10 кг. 

По желание на Клиента може да изпратим поръчка до офис или адрес на Еконт, но разходите по транспорта ще са за негова сметка независимо от размера на поръчката. 

Внимание: Куриерската фирма може да начисли ТОЛ такса в зависимост от изминатото разстояние.

 

Замяна или връщане

ВНИМАНИЕ!

Голяма част от нашата стока е направена от чупливи материали. Стараем се да опаковаме крехките ни продукти с най-много облицоващи материали, но когато изпращаме, задължително правим и Застраховка. За жалост застраховката в много случаи не е валидна, ако сте взели стоката от офиса/куриера без да сте я прегледали и установили счупване на място. Ние не искаме да оставате с лоши чувства и опит, затова  

Призоваваме всички наши Клиенти задължително да използват правото си на преглед. 

При установено счупване след напускане на офис на Спиди/взимане от куриер, не можем да съдействаме с връщане или замяна. 

При установено счупване поради транспортни причини в офиса/в присъствието на куриер, няма да бъдете таксувани за разходи по транспорт. Молим само да позвъните на 0885537549 за да задействаме изпращането на нов артикул.

Във всички други случаи може да върнете/замените продукта в рамките на 14 календарни дни от датата на поръчка като попълните формата, прикачена към пратката. Продукта трябва да е:

- с ненарушен търговски вид

- неизползван

- върнат с всички принадлежности, както е бил изпратен

- с ненарушен етикет

Пазете касовата бележка (тя ще е прикрепена заедно с бланката) и документа с товарителницата от Еконт. Без тях не можем да заменим/възстановим сума обратно. 

Умоляваме ако продуктът е чуплив, да бъде опакован добре преди изпращане обратно. Нашите служители преглеждат всяка пратка и при установено счупване (дори да е станало при транспорта към нас), няма да я приемат обратно и замяна/възстановяване на сума ще е невъзможно. Препоръчваме да изпращате пратка с направена застраховка при Еконт/ Спиди.

Връщане и замяна се прави с Еконт или Спиди за сметка на Купувача, освен ако причината не е поради грешка на Продавача (сбъркан или дефектен продукт).

Адрес за доставка за връщане: Град София, ул. "Княз Борис Първи" номер 83, 0885537549